Zonnepanelen Heerlen2017-08-30T14:18:25+00:00

Zonnepanelen in Heerlen

Bent u woonachtig in de regio Heerlen en op zoek naar kwalitatieve zonnepanelen? IkWordGroen adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Een aantal jaar geleden werden er nog maar enkele panelen per jaar verkocht. Tegenwoordig worden er jaarlijks honderdduizenden panelen geïnstalleerd. Door deze groei is de diversiteit aan aanbieders enorm gestegen. Hierdoor zijn de prijzen en de kwaliteit vaak onder druk komen te staan.

Hoogwaardige zonnepanelen in Heerlen kopen

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met verschillende zonnepaneelinstallaties en andere energiebesparende producten. Ons streven is om kwalitatieve zonnepaneelsystemen te leveren en te installeren, het liefst van Europese afkomst en voor een eerlijke prijs. Over 20 jaar zien wij u ook nog graag als tevreden klant!

Bereken eenvoudig uw besparing

Mijn Schuin Dak

Breedte (schatting)
Hoogte (schatting)
Maximaal aantal zonnepanelen : 0
U bespaart gemiddeld jaarlijks :0

Mijn Plat Dak

Lengte (schatting)
Breedte (schatting)
Maximaal aantal zonnepanelen :0
U bespaart gemiddeld jaarlijks :0

Mijn jaarlijks verbruik

Kies de kleur van de zonnepanelen

Gratis en vrijblijvend advies

Zonnepanelen kopen in Heerlen, een investering die loont

De aanschafprijs voor zonnepanelen wordt steeds aantrekkelijker. De terugverdientijd wordt daarmee ook korter. Gemiddeld is de terugverdientijd tegenwoordig tussen de 6 en 8 jaar (afhankelijk o.a. de aanschafprijs, het vermogen, de energieprijs van uw leverancier). In 2008 was de terugverdientijd voor zonnepanelen tussen de 10-15 jaar. Daarnaast zijn er verschillende particuliere en zakelijke regelingen die zonnepanelen kopen in Heerlen nog aantrekkelijker maken. Ook zijn er diverse leningen voor huiseigenaren om tegen een gunstige rente een lening af te kunnen sluiten voor energiebesparende maatregelen zoals o.a. zonnepanelen.

IkWordGroen heeft voor ieder dak een oplossing

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten die zonnepanelen kopen in Heerlen en omgeving hebben wij diverse mogelijkheden. Wij willen graag samen met u tot de meest geschikte oplossing komen voor uw dak. Ook in de regio’s Sittard, Landgraaf, Brunssum, Valkenburg, Kerkrade, Maastricht en Eijsden verzorgen en leveren wij zonnepanelen installaties.

Betrouwbaar

Met raad en daad

Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing. U krijgt van ons een eerlijk advies. De voor- en nadelen worden duidelijk besproken.

Ervaren

Kennis van zaken

Onze installateurs plaatsen wekelijks diverse zonnepanelen installaties. Zij zijn bekend met de laatste technieken en ontwikkelingen

Kwaliteit

Alleen het beste

Wij leveren uitsluitend producten welke in Europa geproduceerd worden.. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.
GRATIS OFFERTE AANVRAGEN