BALANS IN MATERIALEN EN OPBRENGST

ZON+

Top rendement

Goedkoopste kWh prijs

SCROLL

DETAILS ZON+

Lange garantie

Door ons geselecteerde merken met optimale prestaties en goede garantievoorwaarden.

Tot 420 WattPiek

Hoge opbrengsten voor een optimale verhouding tussen besparen en investeren

APSystems

20 jaar fabrieksgarantie en monitoring per zonnepaneel

Besparing

Met minimaal 20 jaar productgarantie onbezorgd energie opwekken voor de laagste prijs per kWh.

Installatie in 1 dag

Vakkundig geïnstalleerd door eigen IkWordGroen monteurs.

Geen omvormer meer binnen

Alles op het dak, daar waar het hoort. Monitoring per paneel via een app

DE ZON+ PRODUCTEN

Trina glas-glas
Zoals alle Trina Solar-zonnepanelen is Vertex S+ gebaseerd op het ‘210 mm Vertex’-technologieplatform. Dankzij de verschuiving naar n-type i-TOPCon-zonnecellen kan het zonnepaneel volgens de fabrikant in 30 jaar tijd ongeveer 10 procent extra energie opwekken in vergelijking met zijn soortgenoten die uitgerust zijn met p-type zonnecellen. Trina Solar stelt dat n-type zonnecellen bovendien een 50 procent lagere initiële degradatie kennen en een 11 procent lagere jaarlijkse degradatie.
MEER INFORMATIE
Luxor glas-glas
Luxor Solar is sinds 2004 actief met de ontwikkeling en productie van zonnepanelen. Het Luxor 400Wp paneel is een bi-facial zonnepaneel waardoor het zonnepaneel zowel aan de voor en achterkant energie opwerkt. Hierdoor wordt er jaarlijks minimaal 5 tot maximaal 30% meer energie opgewekt.
MEER INFORMATIE
ESDEC MONTAGESYSTEEM
ESDEC montagesysteem wordt in Nederland ontwikkeld en is de grootste producent van onderconstructie ter wereld. Wij kiezen voor ESDEC ookwel clickfit en flatfix genaamd vanwege het doordachte systeem, universele toepassing op alle soorten daken en de 20 jarige productgarantie.
Klik Hier
Previous
Next
Optionele Extra Services
Service+

IkWordGroen biedt optioneel extra zekerheid en bewaking van uw zonnepanelen. Wij garanderen de geprognosticeerd energieopbrengst van de zonnepanelen en vergoeden misgelopen energie wanneer het systeem minder presteert. Aan de hand van weergegevens wordt automatisch iedere week gecontroleerd of de zonnepanelen optimaal presteren. Je ontvangt ook iedere maand een rapport met de prestatie van het systeem. 

Dekking van lagere opbrengsten: schadevergoeding voor opbrengstverlies voor als uw zonnepanelen minder opbrengt dan 90% van de beoogde jaarlijkse energieopbrengst als gevolg van systeemuitval of beschadigde onderdelen. De kosten bedragen €79,99 inclusief BTW per jaar. 

Indien onvoorziene werkzaamheden aan uw zonnepanelen moeten worden uitgevoerd om het systeem optimaal te laten presteren, dan worden geen arbeid- en voorrijkosten in rekening gebracht.

De looptijd van het Service+ pakket is 1 jaar en wordt automatisch verlengt. Bij een contract van 5 jaar ontvangt u 10% korting.