PURE LUXE EN ESTHETIEK

ZON++

Hoogrendement tot 420Wp

Top prestatie

SCROLL

DETAILS ZON++

Extra lange garantie

Door ons geselecteerde zonnepanelen vmet optimale prestaties en de beste garantievoorwaarden.

420 WattPiek

Hoge opbrengsten is nog meer besparen op je energierekening

Micro-omvormers

Micro-omvormers van APS garanderen hoge opbrengsten en monitoring per paneel

Besparing

Een hogere investering met meer verdiensten op termijn

Installatie in 1 dag

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Zekerheid

De hoogste kwaliteit en langste garanties voor langdurige zorgeloze energie tot wel 30 jaar

DE ZON++ PRODUCTEN

Glas-Glas zonnepanelen
Voor onze ZON++ zonnepanelen kiezen wij o.a. voor Denim, Bauer of Belinus zonnepanelen. Deze hoogwaardige glas-glas panelen hebben de hoogste rendementen, langste garantie en beste opbrengsten. Gekoppeld aan de hoge veiligheid van glas-glas en lange levensduur zijn glas-glas zonnepanelen de keuze voor de toekomst.
ESDEC MONTAGESYSTEEM
ESDEC montagesysteem wordt in Nederland ontwikkeld en is de grootste producent van onderconstructie ter wereld. Wij kiezen voor ESDEC ookwel clickfit en flatfix genaamd vanwege het doordachte systeem, universele toepassing op alle soorten daken en de 20 jarige productgarantie.
Klik Hier
Previous
Next
Optionele Extra Services
Service+

IkWordGroen biedt optioneel extra zekerheid en bewaking van uw zonnepanelen. Wij garanderen de geprognosticeerd energieopbrengst van de zonnepanelen en vergoeden misgelopen energie wanneer het systeem minder presteert. Aan de hand van weergegevens wordt automatisch iedere week gecontroleerd of de zonnepanelen optimaal presteren. Je ontvangt ook iedere maand een rapport met de prestatie van het systeem. 

Dekking van lagere opbrengsten: schadevergoeding voor opbrengstverlies voor als uw zonnepanelen minder opbrengt dan 90% van de beoogde jaarlijkse energieopbrengst als gevolg van systeemuitval of beschadigde onderdelen. De kosten bedragen €79,99 inclusief BTW per jaar. 

Indien onvoorziene werkzaamheden aan uw zonnepanelen moeten worden uitgevoerd om het systeem optimaal te laten presteren, dan worden geen arbeid- en voorrijkosten in rekening gebracht.

De looptijd van het Service+ pakket is 1 jaar en wordt automatisch verlengt. Bij een contract van 5 jaar ontvangt u 10% korting.