Sunpower zonnepanelen2017-08-12T08:50:09+00:00

SunPower zonnepanelen

SunPower zonnepanelen  worden in Amerika geproduceerd en behoren tot de top van de zonnepanelen. Ze worden geleverd met 25 jaar product en vermogensgarantie en zien er ook nog eens heel goed uit. Opgericht in 1985 is Sunpower een van de oudgediende in de wereld van zonnepanelen. Hun reputatie hebben ze opgebouwd door een prominente samenwerking met NASA.

Tegenwoordig blijft SunPower records breken met efficiëntie en opbrengsten. Zo produceren zij zonnepanelen met een vermogen tot 360Wp per stuk. Daar waar andere zonnepanelen producenten met moeite de 300Wp grens behalen.

Waarom kiezen voor SunPower zonnepanelen

SunPower zonnepanelen zijn niet de goedkoopste, ze zijn maarliefst 2 keer zo duur als gewone zonnepanelen. Waarom dan toch kiezen voor Sunpower? Een installatie met zonnepanelen leg je niet op je dak voor 10 jaar. De levensduur van zonnepanelen overschrijdt volgens vele fabrikanten toch makkelijk de grens van 25 jaar? Waarom bieden zij dan toch maar 10 of 12 jaar garantie op het product? Omdat er vaak compromissen gesloten worden in de productie en daarmee kwaliteit van het zonnepaneel op lange termijn. SunPower zonnepanelen worden met de grootste zorg en kwaliteit geproduceerd en worden daarom geleverd met 25 jaar productgarantie.

Meer energie uit dezelfde oppervlakte

Door het hoge rendement van SunPower zonnepanelen kan uit dezelfde oppervlakte meer energie behaald worden. Dit kan oplopen tot wel 40% meer. De zonnecellen zijn van het soort “backcontact”. Dat wil zeggen dat de zonnecellen gemonteerd zijn op een solide koperen basis waardoor ook bij weinige licht een hoog rendement behaald wordt. Door de toepassing van de koperen basis is er tevens minder kans op celbreuk.

Vindt u zonnepanelen lelijk? Dan hoeven er minder zonnepanelen gemonteerd te worden op toch aan het rendement te komen.

SunPower zonnepanelen

Alternatieven voor SunPower zonnepanelen

Er zijn meer fabrikanten welke dezelfde voordelen als SunPower maar dan voor de fractie van de kosten. Sinds kort levert BenQ haar Sunforte zonnepanelen met 25 jaar productgarantie en hebben dezelfde zonnecellen en voordelen als SunPower. Ook LG is dit jaar gestart met de A5 serie met vermogens tot 365Wp en 25 jaar productgarantie. Begin 2018 komt LG met een volledig zwarte 350Wp zonnepaneel.

U kunt vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen voor uw specifieke situatie. Wij maken dan op basis van uw wensen een passende en scherpe maatwerkofferte.

Bereken de besparing met SunPower

Breedte (schatting)
Hoogte (schatting)
Maximaal aantal zonnepanelen : 0
U bespaart gemiddeld jaarlijks :0
Lengte (schatting)
Breedte (schatting)
Maximaal aantal zonnepanelen :0
U bespaart gemiddeld jaarlijks :0

Mijn jaarlijks verbruik

Kies het merk(en)

Gratis en vrijblijvend advies

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN