Zonnepanelen kopen in Eijsden, IkWordGroen levert en adviseert op een eerlijke manier

Het opwekken van energie middels zonnepanelen komt ook in Eijsden steeds meer voor. Al vele mede inwoners van Eijsden gingen u voor om geld te besparen en het klimaat te verbeteren. IkWordGroen heeft de filosofie dat de geleverde zonnepanelen in Eijsden van hoogwaardige kwaliteit moeten zijn. Wij leveren daarom uitsluitend zonnepanelen van Europese productie. Hierdoor leveren wij zekerheid naar de toekomst voor u als klant.

Ontzorgen is onze doelstelling

Het ontzorgen van onze klanten is naast het goed adviseren en leveren van de hoogste prioriteit. Als u kiest voor IkWordGroen dan gaat u niet alleen in zee met een leverancier van zonnepanelen, wij willen uw partner zijn. Wij regelen bijvoorbeeld de volledige btw-teruggave, financiering, verzekering en melding van de zonnepanelen bij de netbeheerder. Bij het leveren van kwalitatieve materialen hoort ook een hoge service. De installatie wordt 24/7 gemonitord in ons datacentrum en bij uitval wordt er direct ondernomen om het probleem te verhelpen. Het systeem wordt ook jaarlijks vergelijken met andere zonnepanelen in Eijsden om goed te kunnen bepalen of de opbrengsten worden behaald.

Het moet ook mooi zijn

Veel mensen realiseren zich niet met het kopen van zonnepanelen in Eijsden dat de zonnepanelen onderdeel worden van het aanzicht van de woning. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een oplossing welke zo min mogelijk opvalt en als het ware onderdeel wordt van de woning. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan zonnepanelen en leveren in samenspraak met u de beste en mooiste oplossing. Zonnepanelen in Eijsden aanschaffen? IkWordGroen helpt u graag verder.

Betrouwbaar

Met raad en daad

Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing. U krijgt van ons een eerlijk advies. De voor- en nadelen worden duidelijk besproken.

Ervaren

Kennis van zaken

Onze installateurs plaatsen wekelijks diverse zonnepanelen installaties. Zij zijn bekend met de laatste technieken en ontwikkelingen

Kwaliteit

Alleen het beste

Wij leveren uitsluitend producten welke in Europa geproduceerd worden.. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.