Zonnepanelen Brunssum

Zonnepanelen zie je tegenwoordig overal, het een duurzame en aantrekkelijk manier van het opwekken van je eigen energie. Zonnepanelen zijn er in verschillende maten, soorten en kleuren, wij gaan graag samen met u in gesprek om de beste en mooiste zonnepaneleninstallatie voor uw woning of bedrijfspand te realiseren. Sinds 2009 installeren wij zonnepanelen in Brunssum en omstreken en hebben een zeer brede en ruime ervaring met diverse soorten daken en zonnepanelen.

Welke zonnepanelen in Brussum moet ik kiezen?

Er zijn diverse soorten en merken zonnepanelen, allemaal hebben ze verschillende formaten, afmetingen en vermogens. De meest bekende zonnepanelen zijn de mono en poly-zonnepanelen. Een minder bekende maar steeds vaker verkochte zijn de dunnefilm CIS zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn diepzwart en hebben vaak geen randen. Hierdoor ontstaat er een mooier aanzicht en blijft er geen vuil achter de randen achter. Bij de aanschaf van zonnepanelen in Brunssum moet u goed letten op de kwaliteit van de aangeboden materialen. Er zijn grote kwaliteitsverschillen, niet alleen in de zonnepanelen maar ook in de service en installatie.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het is in Nederland niet interessant om meer energie op te wekken dan u jaarlijks verbruikt. De teruggeleverde energie mag in de avond en winter kosteloos uit het energienet worden onttrokken. Dat betekend dat u de volledige energieprijs voor uw geleverde zonne-energie terug krijgt.

Wilt u zonnepanelen kopen in Brunssum dan staat IkWordGroen  voor u klaar met een eerlijk advies en goede service. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en dat merkt u in het eindresultaat.

Zonnepanelen kopen in Brunssum met provinciale duurzaamheidslening

Inwoners van de gemeente Brunssum kunnen gebruik maken van de financieringsmogelijkheid van de provincie. Hiermee kunt u in Brunssum zonder investering overstappen op zonnepanelen. Het aanvragen van de duurzaamheidslening is volledig verzorgd door IkWordGroen .

Voorwaarden:

  • 2% rente
  • Looptijd 10 tot 15 jaar
  • Investeringsbedrag € 2.500,- tot €25.000,-
  • Boetevrij aflossen