Zonnepanelen Kerkrade2017-08-30T14:20:07+00:00

Zonnepanelen in Kerkrade, IkWordGroen kan u adviseren

In Kerkrade wonen 46.000 mensen en slechtst een klein aantal inwoners hebben zonnepanelen. In het mooie Kerkrade is nog volop plek voor zonnepanelen en het is een investering die zich terugverdient. Bij het kopen van zonnepanelen in Kerkrade kunt u bijna het volledige bedrag aan btw terugvorderen. Ook is het mogelijk om via de provincie een financiering af te sluiten met een lage rente. Met de opbrengsten van de zonnepanelen betaalt u de aflossing en houdt u vaak nog geld over.

Zijn zonnepanelen rendabel?

Investeren in zonnepanelen levert ongeveer een rendement van 7-8% over een looptijd van 10 jaar. De zonnepanelen zelf gaan wanneer van goede kwaliteit meer als 25 jaar mee en de omvormer moet na ca. 10-15 jaar worden vervangen. U kunt bij het kopen van zonnepanelen in Kerkrade ook een servicecontract afsluiten. Hiermee bent u verzekerd van een continue goed functionerende zonnepaneleninstallatie en worden eventuele storingen direct verholpen.

Bereken eenvoudig uw besparing

Mijn Schuin Dak

Breedte (schatting)
Hoogte (schatting)
Maximaal aantal zonnepanelen : 0
U bespaart gemiddeld jaarlijks :0

Mijn Plat Dak

Lengte (schatting)
Breedte (schatting)
Maximaal aantal zonnepanelen :0
U bespaart gemiddeld jaarlijks :0

Mijn jaarlijks verbruik

Kies de kleur van de zonnepanelen

Gratis en vrijblijvend advies

Ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen

IkWordGroen heeft jarenlange ervaring met het adviseren, berekenen en plaatsen van zonnepanelen in Kerkrade. Wij werken met vaste installatieteams welke dagelijks zonnepanelen installeren. Zo bent u ervan verzekerd dat de materialen niet alleen van hoge kwaliteit zijn, de installatie wordt ook vakkundig uitgevoegd. Alleen met een de combinatie van hoge kwaliteit materialen en een goede installatie kunt u jarenlang genieten van duurzame energie.

Zonnepanelen kopen in Kerkrade? IkWordGroen adviseert u vrijblijvend en eerlijk. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij u over 25 jaar nog altijd als klant mogen verwelkomen.

Betrouwbaar

Met raad en daad

Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing. U krijgt van ons een eerlijk advies. De voor- en nadelen worden duidelijk besproken.

Ervaren

Kennis van zaken

Onze installateurs plaatsen wekelijks diverse zonnepanelen installaties. Zij zijn bekend met de laatste technieken en ontwikkelingen

Kwaliteit

Alleen het beste

Wij leveren uitsluitend producten welke in Europa geproduceerd worden.. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.
GRATIS OFFERTE AANVRAGEN