Zonnepanelen in Kerkrade, IkWordGroen kan u adviseren

In Kerkrade wonen 46.000 mensen en slechtst een klein aantal inwoners hebben zonnepanelen. In het mooie Kerkrade is nog volop plek voor zonnepanelen en het is een investering die zich terugverdient. Bij het kopen van zonnepanelen in Kerkrade kunt u bijna het volledige bedrag aan btw terugvorderen. Ook is het mogelijk om via de provincie een financiering af te sluiten met een lage rente. Met de opbrengsten van de zonnepanelen betaalt u de aflossing en houdt u vaak nog geld over.

Zijn zonnepanelen rendabel?

Investeren in zonnepanelen levert ongeveer een rendement van 7-8% over een looptijd van 10 jaar. De zonnepanelen zelf gaan wanneer van goede kwaliteit meer als 25 jaar mee en de omvormer moet na ca. 10-15 jaar worden vervangen. U kunt bij het kopen van zonnepanelen in Kerkrade ook een servicecontract afsluiten. Hiermee bent u verzekerd van een continue goed functionerende zonnepaneleninstallatie en worden eventuele storingen direct verholpen.

Ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen

IkWordGroen heeft jarenlange ervaring met het adviseren, berekenen en plaatsen van zonnepanelen in Kerkrade. Wij werken met vaste installatieteams welke dagelijks zonnepanelen installeren. Zo bent u ervan verzekerd dat de materialen niet alleen van hoge kwaliteit zijn, de installatie wordt ook vakkundig uitgevoegd. Alleen met een de combinatie van hoge kwaliteit materialen en een goede installatie kunt u jarenlang genieten van duurzame energie.

Zonnepanelen kopen in Kerkrade? IkWordGroen adviseert u vrijblijvend en eerlijk. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij u over 25 jaar nog altijd als klant mogen verwelkomen.