Zonnepanelen Limburg

Niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook voor uw spaarrekening.

Zonnepanelen Limburg samen met IkWordgroen – Alles wat u wilt weten

Zonnepanelen op uw dak is een goede manier om uw woning te verduurzamen en te besparen op uw energierekening. Wij zijn ons ervan bewust dat wanneer u zich begeeft in de wereld van zonnepanelen een hele hoop vragen bij u opkomen. U gaat zoeken op internet, vraagt diverse offertes aan en vervolgens ziet u door de bomen het bos niet meer. Om u te helpen de juiste keuze te maken hebben wij een duidelijke folder opgesteld. Wanneer u met ons in gesprek gaat, leggen wij u graag de voor- en nadelen uit van diverse soorten zonnepanelen, omvormers en aansluitingen.

Ieder dak met zonnepanelen Limburg is anders!

Daarom moet er goed gelet worden op alle factoren om de zonnepanelen optimaal te laten functioneren. Zo kan bijvoorbeeld schaduw een flinke belemmering zijn om een goed rendement uit zonnepanelen te halen. Bij IkWordGroen hebben we in de jaren ervaring opgedaan om te weten waar we op moeten letten. Zo maken wij bij het maken van de calculatie standaard een omvormer configuratie en schaduw analyse. Zonnepanelen Limburg kan u veel geld besparen, maar dan moet wel alles goed op elkaar zijn afgestemd.

Zonnepanelen Limburg zonder investering vooraf

De provincie heeft een speciale zonnepanelen Limburg duurzaamheidslening in het leven geroepen. Woningeigenaren kunnen zonder investering vooraf, genieten van de besparing welke zonnepanelen leveren. Wanneer u kiest voor IkWordGroen, dan doen wij gratis de aanvraag voor u indienen. Dit gaat als volgt: u gaat akkoord met de door ons opgestelde offerte. Vervolgens vullen wij de papieren in voor de aanvraag en deze worden per post naar u verzonden. Het enige wat u nog hoeft te doen is het aanvraagformulier ondertekenen en op te sturen naar de provincie. Vervolgens kunnen wij na ca. 8 weken van start met de montage van de zonnepanelen.