Zonnepanelen Maastricht

Zonnepanelen Maastricht ze komen op steeds meer woningen en bedrijfspanden voor, het is een van de weinige investeringen welke zich terugverdient. Als u interesse heeft in zonnepanelen dan kan IkWordGroen u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om naar u als klant te luisteren en samen met u te komen tot best mogelijke oplossing. Een breed portfolio aan producten maakt het mogelijk voor ieder dak een perfecte oplossing te vinden. Wij werken over het algemeen samen met Duitse en Oostenrijke fabrikanten van zonnepanelen en omvormers. Het bieden van degelijke garanties maakt dan ook onderdeel uit van onze filosofie om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

Zonnepanelen kopen in Maastricht kan zonder investering vooraf

U kunt momenteel via de provincie uw zonnepanelen financieren voor een laag bedrag per maand. Afhankelijk van het investeringsbedrag bedraagt de looptijd 10 of 15 jaar en betaalt u met de opbrengsten van de zonnepanelen de financiering af. In veel gevallen is het zelfs zo dat de kosten per maand van de financiering lager uitvallen als de verdienste, u begint dus op dag 1 met besparen.

Hoeveel kan ik besparen met zonnepanelen Maastricht?

De besparing is voor iedereen anders, deze is afhankelijk van het verbruik, de stroomprijs en het aantal zonnepanelen. Een gemiddeld gezin verbruikt ca. 3500kWh op jaarbasis, wanneer deze energie wordt opgewekt met zonnepanelen kan de besparing oplopen tot €750,- per jaar. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en hoor hoeveel u kunt besparen!