Zonnepanelen kopen in Sittard

Woont u in Sittard of omgeving en denkt u erover na om zonnepanelen aan te schaffen dan voorzien wij u graag van advies. Sinds onze start in 2009 hebben zonnepanelen een vogelvlucht genomen, van enkele panelen naar honderdduizenden panelen die per jaar geïnstalleerd worden. Tegenwoordig zijn er heel veel bedrijven die zonnepanelen aanbieden. Het aanbod en diversiteit aan producten is enorm. Het is vaak een hele klus om u te verdiepen in mogelijkheden. Hoeveel vermogen wilt u opwekken? Welke type zonnepanelen wilt u op uw dak plaatsen? Hoe kunt het aanbod van de diverse aanbieders het beste vergelijken? IkWordGroen voorziet u graag vrijblijvend van advies voor zonnepanelen in Sittard.

Bespaar geld, nu en in de toekomst

Het aanschaffen van zonnepanelen is zeker rendabel. De terugverdientijd ligt tegenwoordig een stuk lager dan een aantal jaren geleden. In 2008 lag het gemiddelde bij 10-15 jaar, tegenwoordig verdien je installatie binnen ongeveer 6-8 jaar terug. Dit is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren, o.a. de aanschafprijs, de energieprijs van uw leverancier, het vermogen etc.) Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt zijn er een aantal regelingen die de aanschaf nog aantrekkelijker maken. U kunt bijvoorbeeld via de Provincie Limburg een Stimuleringslening duurzaamheid aanvragen om energiebesparende maatregelen te treffen zoals bijvoorbeeld zonnepanelen in Sittard. Daarnaast is het voor particulieren ook nog steeds mogelijk om de btw terug te vorderen. Voor de zakelijke markt zijn er ook diverse fiscale aftrekposten als u zonnepanelen wilt kopen voor uw bedrijfspand in Sittard en omgeving.

Voor ieder dak de beste oplossing

IkWordGroen is een ervaren zonnepanelen-en besparingsinstallateur. Wilt u zonnepanelen kopen in Sittard of omstreken neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren maatwerk, dit wil zeggen dat wij iedere daksituatie afzonderlijk bekijken. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke oplossingen. Samen met u proberen wij tot de meest geschikte uitkomst voor uw dak te komen. Wij streven ernaar om niet alleen de zonnepanelen optimaal te laten functioneren maar de zonnepanelen ook een waardevolle aanvulling te laten zijn voor uw pand.