Valkenburg de gezelligste plek van zuid-Limburg

Er is altijd wat te doen in Valkenburg, het drukke centrum bruist van de energie. Er komen veel mensen ook van buiten Limburg naar Valkenburg om de sfeer te proeven. Zonnepanelen in Valkenburg komen op steeds meer plekken voor. Valkenburg kent vele mooie panden, des te belangrijker dat de zonnepanelen naadloos aansluiten bij het pand. Wij streven ernaar om de zonnepanelen niet alleen optimaal te laten functioneren maar de zonnepanelen ook een waardevolle aanvulling te laten zijn voor uw pand. Het toepassen van zwarte mono- of dunnefilm zonnepanelen raden wij dan ook altijd aan.

Kan ik voor zonnepanelen kopen in Valkenburg subsidie krijgen?

In Valkenburg zijn momenteel geen subsidies vanuit de gemeente. U kunt wel tegen een zeer lage rente geld lenen bij de provincie Limburg. Daarnaast krijgt u als particulier bijna het gehele btw-bedrag  voor de aanschaf en montage van zonnepanelen terug. IkWordGroen helpt u zowel bij de aanvraag van financieringen als de teruggave van de btw.

Mijn woning is monumentaal kan ik Zonnepanelen kopen in Valkenburg?

Voor de aanschaf van zonnepanelen op een monumentaal pand dient u een vergunning aan te vragen. In vele gevallen zal de gemeente uw aanvraag goedkeuren zolang de zonnepanelen geen verandering van de uitstraling van het pand veroorzaken. IkWordGroen heeft een ruim portfolio aan verschillende merken, kleuren en vermogens zonnepanelen. Samen met u zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen in Valkenburg een hoog rendement leveren en zo min mogelijk opvallen. Heeft u interesse in een vrijblijvend eerlijk advies? Neem gerust contact met ons op info@ikwordgroen.nl of 045-5690525.