Over IkWordGroen

Wij zijn een bedrijf gevestigd in het prachtige Limburg, actief in het zuiden van Nederland. Ons doel is om als voorloper heel Limburg van hoogwaardige zonnepaneelinstallaties en duurzame energie oplossingen te voorzien. Heb je vragen? Wij kunnen je zeker helpen!

Contact

De beste

Ons team

Twan

Eigenaar

Esther

HR

Tim

Sales & Service

Pascalle

Planning & Financien

Tamara

Planning & financien

Onze groene monteurs

Montage

Actief sinds 2009

Sinds 2009 zijn we al actief in zonnepanelen en duurzame oplossingen. Onze eerste kennismaking met zonnepanelen is enige tijd voor de echte opkomst van zonnepanelen geweest. Met 100wp voor een enkel zonnepaneel waren er behoorlijk grote daken nodig om het energieverbruik af te dekken.  Ontwikkelingen hebben gelukkig niet stil gestaan en aan de voorkant van deze ontwikkelingen hebben wij altijd gestaan en willen we staan; zonnepanelen met de nieuwste en speciale celtechnologieën om de opbrengst te optimaliseren, de nieuwste (micro)-omvormer systemen, etc. Met de opgedane kennis en ervaring hebben we duizenden projecten neer mogen zetten, zo nu en dan ook zeer uitdagende. Trots op waar we vandaan komen en waar we naar toe kunnen. Ons team bestaat uit gepassioneerde experts op het gebied van zonne-energie en duurzame oplossingen. We bieden hoogwaardige zonnepaneelinstallaties en willen je daarbij begeleiden bij elke stap: van advies en installatie tot nazorg. Ons doel is om duurzame energie toegankelijk te maken en zo bij te dragen een een schonere en groenere toekomst voor Limburg en daarbuiten.

Geinteresseerd ook een groene bijdrage te leveren? Werk een blik op onze openstaande vacatures en neem contact met ons op.

 

 

Gecertifceerd en veilig werken

“Iedereen kan zonnepanelen leggen” is wellicht wat overdreven, in een oververhitte markt zoals die in 2022 leek dat soms echter wel het geval. Door kwalitatief hoogwaardige oplossingen en het werken volgens richtlijnen proberen wij ons te onderscheiden. Eigen VCA gecertificeerde monteurs hebben de beschikking over de juiste veiligheidsmiddelen. Elektro installaties worden conform NEN1010 gerealiseerd. Onze kraan al eens gezien? Een lust voor het oog en een belangrijke steun in de rug bij zeer steile en moeilijk bereikbare daken.

Wij geloven in werken volgens de hoogste standaarden, veiligheid staat voorop. Onder andere de VCA en NEN1010 certificeringen vormen de ruggengraat van onze bedrijfspraktijken, we handhaven strikte richtlijnen om ervoor te zorgen dat onze werkomgeving veilig is, voor zowel ons team als onze klanten.Onze toewijding aan de standaarden garandeert dat we niet alleen veilig werken, maar ook rekening houden met milieuaspecten en de gezondheid van iedereen die bij ons betrokken is. Het NEN1010-certificaat is voor ons een bevestiging van onze kennis en toepassing van de juiste elektrische veiligheidsnormen, wat resulteert in hoogwaardige en veilige elektrische installaties.

Door te werken volgens deze richtlijnen kunnen onze klanten gerust zijn: ze ontvangen niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook diensten die volledig voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Dit is ons engagement en onze belofte aan iedereen die met ons samenwerkt.