Warmtepompen van IkWordGroen

Veiligste en meest vooruitstrevende warmtepompen ter wereld.

Gratis advies op maat

 • Verdien gemiddeld €960 per jaar
 • Advies op maat
 • Binnen 60 seconden geregeld!
 • 171 reviews

  5/5

  Over onze

  Wamtepompen

  Jouw huis duurzamer maken van de wamtepompen van IkWordGroen

  IkWordGroen is aangesloten bij stichting garantiefonds zonne-energie (SGZE). Hierdoor ben je verzekerd van de beste garantie en zekerheid. Om lid te mogen worden van SGZE moet je als installateur verworven competenties en goede financiele gezondheid kunnen aantonen. Als klant kun je terecht bij SGZE voor opvolging van fabrieksgarantie en is een eventuele aanbetaling gedekt door de stichting. Wil je enkele van onze projecten bekijken of referenties van ons lezen bekijk dan onze referenties.

  Aangesloten bij Stichting Garantiefonds

  IkWordGroen is aangesloten bij stichting garantiefonds zonne-energie (SGZE). Hierdoor ben je verzekerd van de beste garantie en zekerheid. Om lid te mogen worden van SGZE moet je als installateur verworven competenties en goede financiele gezondheid kunnen aantonen. Als klant kun je terecht bij SGZE voor opvolging van fabrieksgarantie en is een eventuele aanbetaling gedekt door de stichting. Wil je enkele van onze projecten bekijken of referenties van ons lezen bekijk dan onze referenties.

  Neem contact op

  Vergelijk onze

  Warmtepompen


  Wattpiek -


  Soort -


  Efficiëntie -


  Bifaciaal -


  Esthetiek -


  Vermogensgarantie -


  Garantie -


  Start vermogen -


  Jaarlijkse afname vermogen -


  Eindpunt vermogen 30 jaar -


  Fabrikant -

  Meest gekozen

  Hyundai 440

  Hoge kwaliteit voor een faire prijs


  440
  Glas-Glas
  Hoog


  Black
  30 jaar
  30 jaar
  100%
  Minimaal
  88%
  SK
  Meest gekozen

  Belinus 450 (binnenkort beschikbaar)

  Ultra black en ultra goed, de nummer 1


  450
  Glas-Glas
  Zeer hoog


  Ultra Black
  35 jaar
  35 jaar
  100%
  Geen
  100%
  BE
  Meest gekozen

  Aiko 440

  Ultra black


  440
  Glas-Glas
  Hoog


  Ultra Black
  30 jaar
  25 jaar
  100%
  Minimaal
  88%
  CN

  Voordelen van

  Een warmtepomp installatie van IkWordGroen

  Hoge energie garantie

  Hoge opbrengsten en besparingen tijdens gehele levenscyclus

  Eigen montage team

  Alles in eigen beheer voor een gestroomlijnde installatie

  Koploper in innovatie

  Geniet van de nieuwste producten, stilstaan is achteruitgang

  15+ jaar ervaring

  Veel meegemaakt, veel geleerd, profiteer van onze kennis en ervaring

  Veiligheid staat voorop

  Cowboys laten we liever thuis

  Nummer 1 ben jij!

  Begeleiding voor, tijdens en na installatie

  Onze groene pareltjes

  Uitgelichte projecten

  Fam. Janssen uit Geulle

  19x Denim 410 Glas-Glas, 7790 Wattpiek

  "Ben heel tevreden over de levering van mijn 19 zonnepanelen. Alles werkt naar behoren! Hetgeen natuurlijk belangrijk is, maar belangrijker is het nog, dat er ondanks, dat zich tussentijds enige problemen ontstonden, zij dit meteen opgepakt hebben en mij van oplossingen hebben voorzien. De communicatie verliep vlotjes en waren van te voren duidelijk in wat wel en niet mogelijk was. Contact met de mannen op het dak ook goed. Waren vriendelijk en netjes. Ook nadien werd ik gebeld of alles goed verlopen en naar tevredenheid was. Wat mij betreft zeker aan te bevelen!!!!"

  5/5

  Fam. Eekhout uit Ulestraten

  24x Bisol 330, 7920 Wattpiek

  "Bij ons zijn rode panelen door IkWordGroen geplaatst. Vanwege de kleur van onze dakpannen hebben we lang getwijfeld of we wel zonnepanelen zouden nemen, immers die zwarte panelen op een rood dak zien niet uit! Echter konden de mannen van IkWordGroen ons helpen door een nieuw alternatief te bieden! Panelen in de kleur van ons dak! Dus als je op zoek bent naar perfect maatwerk voor je dak, dan zou ik zeker eens een bezoek aan dit geweldige bedrijf aanraden!"

  5/5

  Fam. Peters uit Elsloo

  28x Belinus IBC, 11.200 watt piek

  "Ik ben zeer tevreden over de installatie van onze zonnepanelen door IkWordGroen. In slechts twee dagen tijd waren de panelen geïnstalleerd, en het hele proces verliep vlekkeloos. Een paar dingen die mij opvielen en waar ik zeer tevreden over ben: Efficiënte Installatie: De installatie van de zonnepanelen verliep snel en efficiënt. Binnen twee dagen was alles klaar, en ik ben onder de indruk van het vakmanschap waarmee het is uitgevoerd. Behoud van Dakpannen: Een belangrijk punt voor mij was dat mijn dakpannen niet beschadigd zouden raken tijdens de installatie. Ik ben blij te kunnen zeggen dat alle dakpannen in perfecte…"

  5/5

  Fam. Berkers uit Kerkrade

  15x Bauer 380 Glas-Glas, 5700 Wattpiek

  "Ik ben heel tevreden over de service van ik word groen, wij dachten dat een van de zonnepanelen het niet meer deden. De service monteur kwam zo snel mogelijk. onze panelen zijn van 2018 en toch hebben ze het zonder moeite opgelost voor ons, echt toppie"

  5/5

  Fam. Warnier uit Eijsden

  16x Regitec 430 Glas-Glas, 6880 Wattpiek

  "Vorige week vrijdag 16 panelen gelegd door twee jonge gasten die hun werk goed voor bereid hadden en goed communiceerden met ons! Ook na de werkzaamheden werden we gebeld of alles goed was verlopen en of we tevreden waren. (TOP) Dikke pluim voor de twee jongens en natuurlijk voor IkWordGroen!!!"

  5/5

  Fam. Janssen uit Wijlre

  18x Denim 410 Glas-Glas, 7380 Wattpiek

  "Eind Februari heeft het bedrijf IkWordGroen bij ons 18 zonnepanelen geplaatst met micro omvormers. Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen met de installatie. Het is zeker een aanrader om IkwordGroen te benaderen om een duidelijk advies te krijgen omtrent zonnepanelen. Over de Service wat ze leveren zijn wij zeer tevreden."

  5/5

  Wit uit Landgraaf

  12 panelen, 6880 Wattpiek

  "Dank voor het meedenken in het plaatsen van 12 zonnepanelen in onze tuin"

  5/5

  Fam. Crijns uit Moorveld

  12x Denim 375 Glas-Glas, 4500 Wattpiek

  "Vooraf heb ik fijne uitleg over de verschillende systemen gehad. Mogelijkheid om alles naar wens aan te passen. Een aantal dagen voor de plaatsing bleken mijn gekozen zonnepanelen veel later leverbaar. Dit is goed opgelost door mij een upgrade te geven (zonder bijbetaling) waardoor de plaatsing geen vertraging heeft opgelopen! Erg tevreden met de plaatsing van de panelen en een mooie afwerking van alle bekabeling door de elektricien, die alle tijd nam om alles mooi en werkend op te leveren."

  5/5

  Fam. Heiligers uit Ransdaal

  8x Denim 410 Glas-Glas, 3280 Wattpiek

  "Op 14 maart 2023 zijn de zonnepanelen geplaatst. Over zowel het voortraject als de plaatsing en installatie ben ik zeer tevreden. Door een vriendelijk en perfect werkend team geplaatst. Kortom: ik ben zeer tevreden en is zeker een aanrader"

  5/5

  Fam. Lones uit Bocholtz

  12x Denim 410 Glas-Glas , 4920 Wattpiek

  "Gisteren 12 zonnepanelen geplaatst door IkWordGroen . Het contact was van begin af aan zeer goed via Tel of Mail, wat ons een goed gevoel gaf om verder te gaan met hun .Ondanks de hoogte van het dak hebben de jongens goed en netjes gewerkt !"

  5/5

  Wohlert uit Nieuwstadt

  8 panelen, 3600 Watt piek

  "Diepzwarte zonnepanelen als gevelplaatsing"

  5/5

  Fam. Rijken uit Heerlen

  "Goede eerlijke service en communicatie. Altijd bereid om mee te denken. Vriendelijke en professionele monteurs. Ook garantie is geen issue. Bij ons is één paneel tijdens de garantieperiode kapot gegaan. Deze is zonder 'boe of bah' uitgewisseld. Kortom: ik zou IkWordGroen iedereen aanraden!"

  5/5

  Reken uit je winst

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  5/5

  Vanwege de kleur van onze dakpannen hebben we lang getwijfeld of we wel zonnepanelen zouden nemen. Echter konden de mannen van IkWordGroen ons helpen door een nieuw alternatief! Panelen in de kleur van ons dak! Dus als je op zoek bent naar perfect maatwerk voor je dak, dan zou ik zeker eens een bezoek aan dit geweldige bedrijf aanraden!

  Eekhout uit Ulestraten

  5/5

  Ik ben zeer tevreden. De installatie verliep snel en efficiënt, zonder schade aan onze dakpannen. Het team was vriendelijk en professioneel, en IkWordGroen houdt zich aan arbeidsvoorschriften voor veiligheid. Ze boden uitstekende nazorg, losten eventuele problemen snel op, en de communicatie was prettig en persoonlijk. Ik beveel IkWordGroen van harte aan voor zonnepaneelinstallaties. Bedankt voor alles!

  Fam. Peters uit Elsloo

  Handig om te weten

  Laatste nieuws

  Meer nieuws »

  Zonnepanelen niet rendabel? Natuurlijk wel

  Lees artikel 2 min read

  Salderen

  Lees artikel 2 min read

  Veelgestelde vragen over zonnepanelen

  • Hoe lang gaat een zonnepaneelsysteem mee?

   Een zonnepaneelsysteem van IkWordGroen heeft een geschatte levensduur van meer dan 35 jaar. Gedurende deze tijd kun je aanzienlijke besparingen op de energierekening verwachten.

  • Hoe weet ik of mijn dak geschikt is voor zonnepanelen?

   Onze experts zullen met speciale software verschillende factoren zoals de oriëntatie, hellingshoek en schaduwvorming meenemen om de verwachte opbrengst te berekenen. Wij hebben veel ervaring ervaring met verschillende soorten daken; standaard dakpannen, platte daken (bitumen of PVC), schuin bitumen, golfplaten, etc. Voor installatie vind er altijd een technische schouw plaats.

  • Wat zijn de voordelen van het installeren van zonnepanelen via Ik Word Groen?

   Met IkWordGroen kies je voor een duurzame investering die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Onze zonnepanelen en omvormers zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een significante vermindering van uw energierekening. Bovendien verhogen ze de waarde van de woning en draagt u bij aan een groenere toekomst.

  • Heb ik een vergunning nodig om zonnepanelen te installeren?

   In de meeste gevallen is voor het plaatsen van zonnepanelen  geen vergunning nodig. Er zijn uitzonderingen, zoals bij monumentale panden of in bepaalde beschermde dorps- of stadsgezichten. Wij kunnen adviseren en indien nodig assisteren bij het aanvragen van de vereiste vergunningen.

  • Wekken zonnepalen bij bewolking iets op?

   Zonnepanelen genereren de meeste energie bij direct zonlicht, maar ze werken nog steeds op bewolkte dagen, zij het met een verminderde efficiëntie. In Nederland is het klimaat goed geschikt voor zonnepanelen, omdat zonnepanelen efficiënter werken bij koelere temperaturen, zolang er voldoende licht is.

  • Hoe onderhoud ik mijn zonnepanelen?

   Zonnepanelen van IkWordGroen zijn ontworpen om weinig onderhoud te vergen. Het is echter aan te raden om ze regelmatig schoon te maken om optimale prestaties te waarborgen. Zie ook zonnepanelen schoonmaken voor meer informatie.

  • Hoe zit het met de garantie op mijn zonnepanelen?

   Bij IkWordGroen bieden we een uitgebreide garantie op zowel de zonnepanelen, de micro-omvormers alsook de installatie. De fabrieksgarantie op de panelen is doorgaans 30+ jaar, en op de omvormers 10-20 jaar.

  • Kan ik zonnepanelen financieren?

   Ja, er zijn duurzame leningen zodat je zelf niet of slechts deels hoeft te investeren. Onze adviseurs kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden.

  • Wat gebeurt er met overtollig opgewekte energie?

   Als er meer energie op wordt gewekt dan verbruikt, wordt dit teruggeleverd aan het net. Door de saldering in Nederland ontvang je hiervoor een vergoeding. Lees meer over salderen.

  • Thuisbatterijen, hoe werkt dat?

   Er wordt steeds meer gekozen voor thuisbatterijen in combinatie met zonnepanelen. Het teveel aan electriciteit dat overdag op wordt gewekt, kan in een thuisbatterij worden opgeslagen om ’s avonds weer te gebruiken. Volledig zelfvoorzienend en groen.

  Staat je vraag er niet bij? Misschien staat het in ons kenniscentrum of neem contact met ons op.

  Contact