Zonnepanelen in Heerlen

Bent u woonachtig in de regio Heerlen en op zoek naar kwalitatieve zonnepanelen? IkWordGroen adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Een aantal jaar geleden werden er nog maar enkele panelen per jaar verkocht. Tegenwoordig worden er jaarlijks honderdduizenden panelen geïnstalleerd. Door deze groei is de diversiteit aan aanbieders enorm gestegen. Hierdoor zijn de prijzen en de kwaliteit vaak onder druk komen te staan.

Hoogwaardige zonnepanelen in Heerlen kopen

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met verschillende zonnepaneelinstallaties en andere energiebesparende producten. Ons streven is om kwalitatieve zonnepaneelsystemen te leveren en te installeren, het liefst van Europese afkomst en voor een eerlijke prijs. Over 20 jaar zien wij u ook nog graag als tevreden klant!

IkWordGroen heeft voor ieder dak een oplossing

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten die zonnepanelen kopen in Heerlen en omgeving hebben wij diverse mogelijkheden. Wij willen graag samen met u tot de meest geschikte oplossing komen voor uw dak. Ook in de regio’s Sittard, Landgraaf, Brunssum, Valkenburg, Kerkrade, Maastricht en Eijsden verzorgen en leveren wij zonnepanelen installaties.

Zonnepanelen kopen in Heerlen, een investering die loont

De aanschafprijs voor zonnepanelen wordt steeds aantrekkelijker. De terugverdientijd wordt daarmee ook korter. Gemiddeld is de terugverdientijd tegenwoordig tussen de 6 en 8 jaar (afhankelijk o.a. de aanschafprijs, het vermogen, de energieprijs van uw leverancier). In 2008 was de terugverdientijd voor zonnepanelen tussen de 10-15 jaar. Daarnaast zijn er verschillende particuliere en zakelijke regelingen die zonnepanelen kopen in Heerlen nog aantrekkelijker maken. Ook zijn er diverse leningen voor huiseigenaren om tegen een gunstige rente een lening af te kunnen sluiten voor energiebesparende maatregelen zoals o.a. zonnepanelen.