Hoogwaardige zonnepanelen kopen Parkstad Limburg

IkWordGroen is een ervaren zonnepanelen- en ervaringsinstallateur, gevestigd in Heerlen. Wij leveren o.a. zonnepaneel installaties, infraroodverwarming en andere energiebesparende producten. Voor de aanschaf van zonnepanelen in Parkstad kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar kwalitatief maatwerk. Wij leveren en installeren hoogwaardige zonnepanelen systemen, het liefst van Europese herkomst. Over 20 jaar zien wij u namelijk ook nog graag terug als tevreden klant.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Bij zonnepanelen worden tegenwoordig extreem lange garanties afgegeven tot wel 30 jaar. De kans dat een fabrikant dan nog bestaat is discutabel. Wij adviseren daarom om op voorhand te kiezen voor kwaliteit zodat aanspraak op garantie niet noodzakelijk is. Voor de aanschaf van zonnepanelen in Parkstad en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat uw zonnepaneleninstallatie er over 30 jaar ook nog net zo goed functioneert als in de eerste week. Wij zullen niet de goedkoopste zijn maar wel een goede keuze voor uw woning of bedrijfspand.

Op maat gemaakte calculatie voor uw dak

Samen met u werken wij graag aan een duurzamere toekomst. Denkt u erover na om zonnepanelen te kopen in Parkstad? Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies. Wij zijn van mening dat elk zonnepanelen systeem afzonderlijk berekend moet worden om ervoor te zorgen dat een systeem optimaal functioneert. Aan de hand van een uitgebreide calculatie houden wij rekening met het daktype, de hellingshoek, de gewenste opbrengt, eventuele schaduw, het type zonnepaneel etc. Deze calculatie komt heel dicht bij de realiteit waardoor wij de terugverdientijd accuraat kunnen berekenen. Voor alle type zonnepaneel installaties kunt u bij ons terecht, zowel particulier als zakelijk.