Kwalitatieve zonnepanelen in Zuid Limburg aanschaffen

Zonnepanelen kopen in Zuid Limburg is een duurzame investering met een hoog rendement. Bij IkWordGroen willen wij graag samen met u opzoek gaan naar de best mogelijke oplossing voor uw situatie. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige materialen om de opbrengst ook op lange termijn te kunnen garanderen. Omdat iedere situatie anders is hebben wij een uitgebreid portfolio met leveranciers en producten.

Zonnepanelen kopen in Zuid Limburg, is het rendabel?

In Zuid Limburg schijnt de zon gemiddeld 1450-1500 uren per jaar. Van alle zonnepanelen in Zuid Limburg die wij online monitoren zien wij een gemiddelde jaarlijkse opbrengst van 1020kWh per 4 zonnepanelen (250Wp). Het rendement is dan ook bovengemiddeld waardoor u de zonnepanelen sneller terugverdient.

U kunt goedkoop geld lenen voor zonnepanelen in Zuid Limburg

De provincie Limburg stimuleert duurzaamheid door leningen aan te bieden met een lage rente. De leningen hebben een looptijd van 10 of 15 jaar en worden volledig betaald met de besparingen welke u heeft op uw energierekening. Wanneer u bijvoorbeeld 12 zonnepanelen monteert bespaart u gemiddeld 600€ per jaar op uw energierekening. De kosten van de financiering bedragen voor 12 zonnepanelen gemiddeld 45€ per maand. U bespaart daarmee €60 per jaar en wekt ook nog eens uw eigen duurzame energie op. Mocht de prijs van energie in de toekomst stijgen, dan heeft dat geen invloed op uw eigen opgewekte energie.

Wilt u zonnepanelen kopen in Zuid Limburg vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos een adviesrapport en offerte bij ons aan.  Wij komen ook graag bij u langs om ter plekke de situatie te bekijken.