« Terug

Compensatie voor de uitval van mijn zonnepanelen

Een compensatie voor de uitval van (een deel van) de zonnepaneelinstallatie geven wij helaas niet. Een garantie voor opwekking is moeilijk te geven, tenslotte zijn ook wij afhankelijk van de producten van fabrikanten. De uitval van een installatie is echter zeer vervelend,  wij proberen er daarom altijd alles aan te doen om jouw zonnepaneel installatie zo snel mogelijk weer volledig werkend te krijgen.

Indien er sprake is van uitval van een deel van de zonnepaneel installatie, zetten wij direct ons service proces gang.  Een belangrijk gedeelte hiervan is vaak het aanmaken van een casus bij, en de afstemming met, de fabrikant. Via deze weg kan aanspraak gemaakt worden op een vervangende (micro) omvormer en/of zonnepaneel.  Afhankelijk van het soort probleem en de fabrikant kan dit proces een paar dagen tot enkele weken in beslag nemen. Wij blijven voor jou in contact met de fabrikant en stemmen regelmatig met ze af. De fabrikant toets het probleem en instrueert ons over de noodzaak aan een eventueel (tussentijds) service bezoek.  De vervanging van het systeem onder garantie dient uiteindelijk goed te worden gekeurd. Na ontvangst van het vervangende product nemen wij veelal direct contact op om een afspraak te plannen.

Mochten wij een vervangend product op voorraad hebben, plannen wij overigens regelmatig al een service in om de downtime van je installatie zo laag mogelijk te houden.

 


Deel dit artikel:

Service

Bel ons op

045-5690525 Bereikbaar van 09:00–12:00 en 13:00–17:00

Stel je vraag via e-mail

info@ikwordgroen.nl