« Terug

Volledige elektrische warmtepomp

Mensen die op een milieuvriendelijke manier willen verwarmen, kunnen dat nu doen met de volledig elektrische warmtepompen van Vaillant, geinstalleerd door uw duurzame partner IkWordGroen. De lucht-water warmtepomp van Vaillant combineert geweldige prestaties, energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Perfect voor renovatie

De aroTHERM plus is kan worden gebruikt in bestaande gebouwen als alternatief voor een gasaansluiting omdat de warmtepomp ook kan worden gecombineerd met standaard radiatoren vanwege de hoge aanvoertemperatuur tot wel 75 °C**.

Sanitair warm water

In combinatie met een bolier, zoals de uniTOWER plus, biedt de aroTHERM plus hoog warm tapwater comfort. Dit geldt zowel voor lange douchebeurten als stortdouches en een warm bad.

Zeer hoge efficientie

Met een COP (= efficiëntie van een warmtepomp) van maximaal 5,4 is de aroTHERM plus (A7/W35) uiterst energiezuinig (een energie-efficiëntieklasse A+++) en daarmee het juiste antwoord op belangrijke energievraagstukken. Het systeem maakt een energiebesparing van meer dan 10%*. Bovendien komt de aroTHERM plus in aanmerking voor subsidies, zie “subsidie rijksoverheid

Duurzaam natuurlijk koudemiddel

De aroTHERM plus combineert koeling, verwarming en warm tapwater in één oplossing. Het is bovendien uitgerust met de nieuwste warmtepomptechnologie. Het gebruikte natuurlijke koudemiddel maakt bovengemiddelde prestaties mogelijk; tegelijkertijd heeft het een bijzonder laag aardopwarmingsvermogen (GWP), wat de aroTHERM plus warmtepomp uiterst klimaatvriendelijk maakt.

Het systeem kan worden aangesloten op zonnepanelen en helpt u zo uw ecologische voetafdruk nog verder te verminderen.

Geoptimaliseerd voor verschillende woningen

Grote prestaties vereisen weinig ruimte. De uniTOWER plus plug & play boiler heeft slechts de grootte van een koel-vriescombinatie en past eenvoudig in bijvoorbeeld een bijkeuken. De aroTHERM plus buitenunit heeft ook indrukwekkend compacte afmetingen.

Zeer stil

Het geluidsniveau is bovendien bijzonder onopvallend. Met slechts 28 dB(A) op een afstand van 3 meter in fluistermodus is de aroTHERM plus zo stil als ritselende bladeren. Het systeem kan dus flexibel worden gepositioneerd, zelfs in dichtbevolkte woonwijken – zonder negatieve gevolgen voor u of uw buren.

Of uw persoonlijke wensen of de temperatuur buitenshuis nu verandert, met de sensoCOMFORT systeemregelaar heeft u uw verwarmingsinstallatie altijd onder controle. Dankzij de sensoAPP kunt u uw installatie ook via uw smartphone bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld de temperatuur tijdens het werk verlagen of het huis voorverwarmen voordat u thuiskomt.

 

*De gerealiseerde of haalbare energie-besparing is afhankelijk van verschillende factoren (bijv. lokale elektriciteitsprijzen, vergelijkbaar model, verwarmingsinstellingen, persoonlijk gebruik, plaats van opstelling, buitentemperatuur) en kan dus variëren.

**Dit is een kengetal dat verwijst naar de technische mogelijkheid van de warmtepomp. Houd er rekening mee dat aanvoertemperaturen hoger dan 65°C de warmteafgifte en efficiëntie van de warmtepomp aanzienlijk verminderen. Daarom raden we ten zeerste aan om systemen te ontwerpen met een aanvoertemperatuur tot max 65°C.


Deel dit artikel:

Wat is salderen en hoe werkt het?

Met salderen worden huishoudens met zonnepanelen gecompenseerd voor de overtollige elektriciteit die ze opwekken en terugleveren aan het elektriciteitsnet. Wanneer zonnepanelen meer elektriciteit opwekken dan je verbruikt, wordt het overschot aan elektriciteit teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Dit overschot wordt geregistreerd door een elektriciteitsmeter, vaak een slimme meter. Salderen houdt in...

Zonnepanelen aansluiten op 1-fase of op 3-fases?

Zonnepanelen kunnen zowel op 1-fase als op 3-fases worden aangesloten. Wij zien steeds vaker huishoudens overstappen op 3-fases, mede door de aanschaf van een elektrische auto, het overstappen op elektrisch koken of de aanschaf van een warmtepomp. Bij de aanschaf van een zonnepaneelinstallatie is het soms noodzaak om over te...

Waarom glas-glas zonnepanelen?

Diepzwart 30+ jaar garantie Hoge vermogensgaranties Hogere opbrengsten Vergelijke onze glas-glas zonnepanelen. Wij geven de voorkeur aan glas-glas zonnepanelen en bieden prachtige diepzwarte (full tot ultra black) glas-glas zonnepanelen. Het oog wil ook wat, maar glas-glas zonnepanelen bieden meerdere voordelen. Grofweg zijn er twee soorten zonnepanelen wat betreft de opbouw;...

Service

Bel ons op

045-5690525 Bereikbaar van 09:00–12:00 en 13:00–17:00

Stel je vraag via e-mail

info@ikwordgroen.nl